Antena 3 CNN Actualitate Cazul Ţundrea: Principalul suspect, reţinut pentru furtul unei maşini

Cazul Ţundrea: Principalul suspect, reţinut pentru furtul unei maşini

Cazul Ţundrea: Principalul suspect, reţinut pentru furtul unei maşini
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
02 Feb 2011   •   09:08

Răsturnare de situaţie în cazul Ţundrea, bărbatul care a stat în închisoare 12 ani pentru o crimă pe care nu a comis-o. Principalul suspect identificat în urma unui test ADN, după eliberarea lui Ţundrea, a fost reţinut de procurorii gorjeni. Nu pentru crima de acum 19 ani, ci pentru că a furat o maşină şi a făcut accident. În plus, acesta este suspect într-un alt caz de omor petrecut în urmă cu câteva zile.

Gheorghe Avram a fost reţinut pentru furt, distrugere şi conducere fără permis, după ce s-a răsturnat cu o maşină furată, lângă o localitate gorjană. Procurorii spun că Avram era şi băut. Acum, anchetatorii vor să afle dacă bărbatul are vreo legătură cu agresarea unor bătrâne. Una dintre ele l-a recunoscut chiar pe Avram ca fiind cel care a bătut-o.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu două dimineţi. Avram ar fi dat intrat în casă peste femeie şi a lovit-o cu brutalitate, atât pe ea, cât şi pe nepoata ei. Puţin mai târziu, la câteva case depărtare, o altă bătrână în casa căreia Avram ar fi locuit, era găsită într-o baltă de sânge. Oamenii au chemat imediat ajutoatre, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Gheorghe Avram a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

×
Subiecte în articol: suspect furt
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close