Cazul Vlădan nu este singular. Patru angajaţi ai MAI au comis CRIME anul trecut

de D.D.    |    07 Mar 2012   •   07:24
Cazul Vlădan nu este singular. Patru angajaţi ai MAI au comis CRIME anul trecut Foto: agenda.ro

Dubla crimă de la coafor îi dă peste cap speranţele şefului Poliţiei Române, care tocmai aprecia acum două săptămâni că în ultima vreme nu s-au mai înregistrat cazuri în care angajaţi ai săi să fie implicaţi în astfel de evenimente sângeroase. Lista incidentelor de acelaşi gen este însă lungă. Numai anul trecut s-au înregistrat patru cazuri asemănătoare.

În aprilie anul trecut, fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţie Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat fosta soţia şi fiica, după care şi-a luat zilele. Tânăra a scăpat însă ca prin minune, după zile întregi în care medicii au încercat să o aducă la viaţă.

În luna iunie a aceluiaşi an, un poliţist din Capitală şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Tânăra a supravieţuit. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a murit însă pe loc. Poliţistul nu a folosit arma din dotare, ci un pistol personal. Tânărul stătea cu chirie împreună cu încă doi colegi, iar la momentul tragediei, unul dintre ei se afla chiar în apartament.

Tot în vara lui 2011, un poliţist orădean de 33 de ani şi-a împuşcat părinţii, supărat că aceştia se împotriveau relaţiei sale cu o femeie. Bărbatul şi-a ucis întâi tatăl, la locul de muncă al acestuia, după care a mers acasă şi şi-a împuşcat şi mama. Poliţistul a vrut să o omoare şi pe femeia iubită, însă pentru că aceasta nu a vrut să stea de vorbă cu el, s-a împuşcat în cap în maşină, în faţa blocului acesteia.

În primele zile ale acestui an, un poliţist a împuşcat un bărbat, la Piteşti, după care s-a sinucis. Se pare că motivul altercaţiei dintre cei doi era o femeie. Poliţistul fusese părăsit de prietena sa, care se implicase într-o nouă relaţie. Poliţistul l-ar fi atacat pe noul iubit al fostei sale prietene, turbat de gelozie.

Parteneri
x close