Antena 3 CNN Actualitate CCR, decizie pe tema protocoalelor. Pronunțarea a fost amânată pentru 16 ianuarie

CCR, decizie pe tema protocoalelor. Pronunțarea a fost amânată pentru 16 ianuarie

CCR, decizie pe tema protocoalelor. Pronunțarea a fost amânată pentru 16 ianuarie
19 Dec 2018   •   15:04

CCR a amânat, miercuri, sesizările președintelui Klaus Iohannis, ale PNL-USR și ale ÎCCJ cu privire la neconstituționalitatea unor aspecte cuprinse în Legea privind declasificarea unor documente, respectiv declasificarea hotărârii CSAT care a stat la baza protocoalelor cu SRI.

Judecătorii au amânat pronunțarea pentru data de 16 ianuarie în privința sesizării pe marginea Legii privind declasificarea unor documente, respectiv declasificarea hotărârii CSAT, care a stat la baza protocoalelor cu SRI.

Pe 7 decembrie, președintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu Legea care prevede declasificarea hotărârii CSAT, care a stat la baza protocoalelor cu SRI, inițiată de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, pe 20 noiembrie, CCR a fost sesizată, cu două obiecții de neconstituționalitate, de către PNL-USR și de către ÎCCJ, asupra Legii privind declasificarea unor documente, respectiv a hotărârii CSAT care a stat la baza protocoalelor SRI cu instituții din sistemul judiciar.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CCR protocoale Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close