Antena 3 CNN Actualitate Ce a aflat Cătălin Botezatu în cursul nopţii. "Şi-ar putea petrece următoarele 29 de zile în închisoare"

Ce a aflat Cătălin Botezatu în cursul nopţii. "Şi-ar putea petrece următoarele 29 de zile în închisoare"

Ce a aflat Cătălin Botezatu în cursul nopţii. "Şi-ar putea petrece următoarele 29 de zile în închisoare"
de O.P.    |    29 Ian 2013   •   05:45
Asistentul lui Cătălin Botezatu riscă să petreacă următoatele 29 de zile în spatele gratiilor. Petre Condrat este bănuit că a încercat să vândă unui evaluator român două din cele şapte tablouri furate din muzeul din Rotterdam. Nu a avut noroc. Specialistul în obiecte de artă a intrat în panică în momentul în care şi-a dat seama că are de-a face cu unele dintre cele mai valoroase tablouri din lume.

Odată cu asistentul, a fost chemat la audieri la DIICOT şi creatorul de modă Cătălin Botezatu. Asistentul creatorului de modă Cătălin Botezatu a fost reţinut în dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam, sub acuzaţia că ar fi tăinuit două dintre tablouri, au declarat surse din cadrul anchetei. Cătălin Botezatu a  fost, la rîndul său, audiat la sediul DIICOT

Calculatoarele ridicate de la cei trei bărbaţi suspectaţi ca ar fi furat cele 7 tablouri de la muzeul din Rotterdam sunt verificate de anchetatori. Procurorii vor să afle dacă în computerele suspecţilor există indicii legate de furtul operelor de artă. Calculatoarele au fost ridicate imediat după ce suspecţii au fost percheziţionaţi.

Calculatoarele au fost sigilate şi au fost apoi transportate la sediul Poliţiei Române, unde se fac verificările.

 

×
Subiecte în articol: furt tablouri
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close