Antena 3 Actualitate Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa

Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa

de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   17:05
Ce a apărut la mormântul lui Emi Pian, la aproape o lună de la moartea sa

A trecut aproape o lună de la moartea lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor, iar rudelor le vine și acum greu să treacă peste tragedia care le-a dat peste cap viața. La începutul acestei săptămâni, mai mulți nepoți al lui Florin Mototolea au fost surprinși în timp ce se aflau la mormântul lui Emi Pian.

Cei mici își declarau iubirea față de cel care a avut grijă de ei. „Te iubim, Emi, unchiul nostru. Tu ai fost pentru noi ca un tată, nu o să te uităm niciodată. Ai avut grijă de noi, ne-ai crescut, tu ne-ai dat mâncare, tu ne-ai îmbrăcat, ne-ai băgat mâncare în gură. Te voi iubi până mor”, spuneau copiii, potrivit Cancan.

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost înmormântat pe 9 august. Familia celui care a fost lider al clanului Duduienilor, dar și sute de interlopi l-au condus pe utimul drum.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de noroc. În timpul unui joc de barbut, un membru al clanului Rinu s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost dus de fiul său la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja prea sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close