Antena 3 Actualitate Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

01 Dec 2017   •   10:28
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili şi integri, a declarat, vineri, preşedintele Klaus Iohannis, adăugând că acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate ţara noastră.

"Dragi români, astăzi este Ziua noastră Naţională, zi în care, cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii de atunci. 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili şi integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate ţara noastră. Numai împreună, implicaţi şi determinaţi, vom reuşi să construim o Românie puternică şi respectată în Europa şi în lume. La mulţi ani, români! şi La mulţi ani, România!", afirmă preşedintele Klaus Iohannis în mesajul video postat pe pagina de facebook cu prilejul Zilei Naţionale.

Președintele și-a schimbat cover-ul paginii de Facebook cu o imagine tricoloră a Palatului Cotroceni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close