Antena 3 CNN Actualitate Ce a apărut vineri seară pe pagina de Facebook a premierului Dacian Cioloș

Ce a apărut vineri seară pe pagina de Facebook a premierului Dacian Cioloș

Ce a apărut vineri seară pe pagina de Facebook a premierului Dacian Cioloș
21 Oct 2016   •   22:40

Premierul Dacian Cioloş spune că a auzit vineri numai cuvinte de apreciere cu privire la modul profesionist în care militarii români de la Sarajevo şi Pristina îşi îndeplinesc misiunile, potrivit Agerpres.

"Am auzit azi numai cuvinte de apreciere despre militarii români aflaţi în misiune la Sarajevo şi Pristina de la comandanţii EUFOR, NATO şi KFOR legat de modul profesionist în care aceştia îşi îndeplinesc misiunile în Balcanii de Vest şi de impresia excelentă pe care o lasă colegilor din alte ţări cu care colaborează. I-am vizitat în preajma Zilei Armatei Române cu gândul că, atunci când iei decizii, trebuie să cunoşti nu doar conţinutul unor rapoarte despre misiuni ci şi perspectiva din teren. Le-am mulţumit şi i-am asigurat de sprijinul pe care îl au de-acasă pentru că eu consider că le suntem datori pentru contribuţia consistentă din ultimii ani la buna reputaţie a României ca stat din ce în ce mai prezent ca furnizor de securitate în zonă şi în lume", a scris premierul Cioloş, vineri seară, pe Facebook.

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, au efectuat vineri o vizită în Kosovo şi Bosnia şi Herţegovina.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close