Antena 3 CNN Actualitate Ce a cerut Gigi Becali în celula de la Rahova. Gardienii i-au refuzat o plasmă

Ce a cerut Gigi Becali în celula de la Rahova. Gardienii i-au refuzat o plasmă

Ce a cerut Gigi Becali în celula de la Rahova. Gardienii i-au refuzat o plasmă
22 Mai 2013   •   16:21

Gigi Becali este în continuare la mâna judecătorilor care l-au trimis la închisoare. Pentru a încerca orice variantă de a scăpa mai repede din închisoare, patronul Stelei are nevoie de motivarea sentinţei iar aceasta încă nu a fost redactată.

Până atunci, astăzi, avocatul latifundiarului din Pipera i-a adus la închisoarea Rahova lenjerii de pat, un laptop, un DVD player, un filtru de cafea şi o plasmă. Cum diagonala plasmei depăşea 54 de centimetri, limita maximă admisă de lege, rudele au fost nevoite să o schimbe.

Gigi Becali a avut parte de urale în prima zi de detenţie la penitenciarul Rahova. Zeci de deţinuţi au scandat numelele latifundiarului şi au strigat "libertate".  Aici, Becali se va afla timp de trei săptămâni în carantină, timp în care i se vor face investigaţii medicale şi va fi supus testelor psihologice.

Deputatul Gigi Becali, finanţator al echipei Steaua, a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.



×
Subiecte în articol: Gigi Becali becali condamnat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close