Antena 3 Actualitate Ce a găsit o femeie din Bucureşti în merdeneaua din care mâncase. "Evitaţi! Pateu cu mere `proaspăt` cu ... !"

Ce a găsit o femeie din Bucureşti în merdeneaua din care mâncase. "Evitaţi! Pateu cu mere `proaspăt` cu ... !"

de Denisa Nedelcu    |    14 Iul 2020   •   15:05
Ce a găsit o femeie din Bucureşti în merdeneaua din care mâncase. "Evitaţi! Pateu cu mere `proaspăt` cu ... !"
Sursa foto: Hepta

O bucureşteancă a povestit pe o reţea de socializare despre surpriza neplăcută pe care a avut-o atunci când a muşcat dintr-o merdenea şi a postat şi câteva fotografii cu pateul cu mere "proaspăt" pe care abia îl cumpărase.

Femeia spune că a cumpărat un pateu cu mere de la magazinul de pâine de lângă bloc, a început să mănânce din el, iar, la un moment dat, ceva îngrozitor i-a atras atenţia.

Pe lângă mere, în foietaj mai era şi mucegai, după cum se poate observa şi în fotografiile postate de tânără pe o reţea de socializare.

"Pateu cu mere `proaspăt` cu mucegai!"

"Pateu cu mere `proaspăt` cu mucegai!", spune femeia, în postare, lângă pozele sugestive (vezi Galeria foto). Incidentul, după cum spune ea, a avut loc în sectorul 6 din Capitală.

"Dacă era cu brânză...era fitze", este unul dintre comentariile de la postare, iar un alt prieten virtual o încurajează să anunţe Protecţia Consumatorului.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close