Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit medicul Monica Pop în această dimineață

Ce a pățit medicul Monica Pop în această dimineață

Ce a pățit medicul Monica Pop în această dimineață
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    01 Noi 2016   •   12:57

Medicul Monica Pop a anunțat, marți, că i-a fost spart blogul unde vorbea cu pacienții și le răspundea acestora la întrebările medicale. Totodată, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală susține că a primit și ”amenințări urâte” de la o persoană pe care a ajutat-o mult.

Doctorița Monica Pop a anunțat Poliția și speră să afle în cel mai scurt timp cine este hackerul.

Mi-a fost SPART BLOGUL!

Cineva mi-a spart blogul, în care aveam articole despre bolile oftalmologice, pe înțelesul tuturor și în care răspundeam la întrebările pacienților, fără nici un beneficiu și nici o obligație, ca să ajut pe cei care aveau nevoie! 

Am primit niște amenințări urâte, de la o persoană pe care am ajutat-o mult, așa se întâmplă în lume! E plină de neoameni! Mi-ar părea rău, sper să mă înșel, deși e o persoană capabilă de orice, după cum s-a dovedit a fi! Sper ca, în cel mai scurt timp, Poliția să afle cine e hackerul care a luat unor necăjiți dreptul de a primi o părere, un sprijin de specialitate! Nu pe mine m-a lovit, ci pe ei! Cei de la Poliție mi-au zis că au specialiști și că pot afla repede! Sper să fie așa și promit să vă spun cine e. De ce a făcut așa ceva va spune el singur autorităților. E un fapt penal. E josnică răzbunarea, oricui și pentru orice! Sunt însă oameni născuți răi și care se răzbună pe oricine pentru frustrările lor incurabile! Rău a făcut, rău va avea! Plătește fiecare pentru răul pe care îl face cu bună știință, altora”, a scris Monica Pop, marți, pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: hacker blog Monica Pop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close