Antena 3 Actualitate Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."

Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."

06 Ian 2020   •   23:54
Ce a pățit Mircea Badea după ce a decis să meargă pe Valea Prahovei: "Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și..."
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Un tânăr corporatist are o propunere pentru a rezolva problema aglomerației de pe Valea Prahovei. Acesta a lansat o petiție online în care românii sunt invitați să boicoteze Valea Prahovei până când vom avea o autostradă.

Subiectul a fost comentat, luni, de Mircea Badea, la În gura presei.

"Sunt câteva momente este o văicăreală națională: e aglomerat pe Valea Prahovei! Da, e, ce să vezi! A fost întotdeauna și cred că în timpul vieții mele va fi aglomerat pe Valea Prahovei.

Adică în vacanța de iarnă te așteptai că nu e aglomerat pe Valea Prahovei? Ba da! Eu am fost pe Valea Prahovei, nu din cauză că mi-am dorit eu, ci pentru că a fost o conjunctură...

Dar am ajuns pe Valea Prahovei. Am stat în mașină ca berilă? Am stat. Asta cu văicăreala, însă, e ca și cum de-ai fi așteptat ca dintr-o dată ca un miracol să vină cineva să facă ceva. Îmi venea să și râd în văicăreală, mai stăteam pe acolo, pe la Comarnic și mâncam semințe virtuale", a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close