Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit un ardelean în El Salvador după ce a spus că vine din ''țara lui Dracula''

Ce a pățit un ardelean în El Salvador după ce a spus că vine din ''țara lui Dracula''

Ce a pățit un ardelean în El Salvador după ce a spus că vine din ''țara lui Dracula''
Sursa foto: sursa: Facebook
01 Iun 2016   •   11:30

Radu Păltineanu este un cicloturist și blogger român pasionat de călătorii. În prezent el străbate pe bicicletă Americile de la nord la sud, într-un proiect pe care l-a numit #cycletheamericas.  Și-a propus să fie primul român care traversează în întregime pe bicicletă cele două Americi din punctul cel mai nordic al șoselei panamericane, localitatea Deadhorse din apropierea golfului Prudhoe, până în localitatea cea mai sudică a Americii de Sud, Ushuaia în Argentina.

El relatează experiențele sale dar și poveștile pe care le aude pe pagina sa de Facebook, unde, recent, a postat această întâmplare pe care a auzit-o în El Salvador.

''Stand la povesti prin El Salvador am auzit azi una buna rau. Cica vine unu, tanar scriitor de prin Ardeal in Salvador sa petreaca ceva timp departe de casa pentru inspiratie. Se cazeaza la un hostel, pret bun, peisaj de vis, oameni faini, genial ce sa mai! Urmeaza discutii cu proprietara hostelului (o batranica pe la 70 de ani), ca de unde vii, ce faci pe aici, etc. Romanul nostru incalzit cu cateva beri incepe cu faze ca e din Transilvania ca stii vampiri, chestii...ca suge sange de batran. Discutia se incheie, omul aburit se duce la culcare dar nah la un moment dat se trezeste sa dea la buda, afara din camera. Usa ferecata. Disperat striga, tipa, face scandal. Batranica auzea dar nici sa se miste din pat. Se lasa batut pana la urma. A doua zi scandal ca ce cum...la care batranica inca speriata: "Mamaie sa sezi si maine bine acolo dupa lasarea serii ca n-am chef de prostii cu sange." Stiam eu ca la unii le place sa se dea rotunzi cu Tepesi si vampiri dar uite ca ti-o mai si iei prin tari'', a scris Radu Păltineanu.



 

×
Subiecte în articol: dracula
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close