Antena 3 Actualitate Ce a urmat după o șicanare în trafic între un șofer de BMW și un vatman. Anunțul Poliției Rutiere!

Ce a urmat după o șicanare în trafic între un șofer de BMW și un vatman. Anunțul Poliției Rutiere!

06 Ian 2020   •   09:57
Ce a urmat după o șicanare în trafic între un șofer de BMW și un vatman. Anunțul Poliției Rutiere!
Sursa foto: Foto captura YouTube

Un șofer și un vatman s-au șicanat în trafic, în Capitală, primul blocând linia de tramvai, prin frânări repetate în fața mijlocului de transport în comun, iar al doilea intrând în bara din spate a autoturismului și îndepărtându-l de pe șine.

In urma incidentului, șoferul a rămas fără permis pentru o lună de zile și a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, anunță Poliția Rutieră.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close