Antena 3 CNN Actualitate Ce ar fi putut face Mircea Băsescu cu 250.000 euro. Idei de la telespectatorii Antena 3

Ce ar fi putut face Mircea Băsescu cu 250.000 euro. Idei de la telespectatorii Antena 3

Ce ar fi putut face Mircea Băsescu cu 250.000 euro. Idei de la telespectatorii Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2014   •   14:25
Mormanul de bani pe care Mircea Basescu spunea că l-a primit de la familia lui Bercea continuă să-i scandalizeze pe români. Telespectatorii Antena 3 au trimis deja mai multe idei despre cum ar putea fi folositi cei 250.000 de euro primiţi mită de Mircea Băsescu de la Bercea Mondial. Anisa Lupu a citit mesajele primite de la telespectatori pe [email protected].
 
Ce ar fi putut face Mircea Băsescu cu cei 250.000 de euro primiţi drept mită, dacă ar fi fost liber? Este întrebarea la care telespectatorii Antena 3 ne-au trimis mai multe sugestii. Alexandru Borza ne spune că ar trimite în străinătate cazurile medicale, disperate, pentru copiii care suferă de boli care nu se pot trata în ţară. 
 
Un alt telespectator, Daniel Marian, mai poet de această dată, ne scrie: "Cei 250.000 de euro primiţi de către Mircea Băsescu ar putea fi folosiţi pentru întreţinerea a circa  5.555+1 deţinuţi, acel "plus unu" fiind tocmai personajul în cauză."
 
Alin Todorişcă ar deschide o firmă şi ar angaja oameni. "Aş face locuri de muncă", mai scrie acesta. 
 
Asta în timp ce unul dintre cei 10 profesori calificaţi în Liga Profesorilor Excepţionali propune să se ofere câte o bursă de 70 lei pe tot anul şcolar următor tuturor celor 1.800 de elevi de la Liceul Tehnologic "Mihai Eminescu" din Dumbrăveni, judeţul Suceava. 
 
Iar Cristian Dumitra, un programator IT, a calculat mai multe variante pentru cei 250.000 de euro. Astfel, din aceşti bani 28.125 de copiii ar putea beneficia de o alocaţie pe o lună, 37.500 de nevoiaşi ar putea avea o masă caldă, 3.813 parcuri ar putea avea câte o băncuţă în plus sau 937 de familii ar putea beneficia de un calculator personal. 
 
Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa de [email protected]. Cele mai bune idei vor fi prezentate astăzi în emisiunile de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close