Antena 3 CNN Actualitate Ce-au ajuns să îşi facă ELEVELE din Timişoara în părţile INTIME. Ajung la SPITAL, iar medicii îşi fac cruce

Ce-au ajuns să îşi facă ELEVELE din Timişoara în părţile INTIME. Ajung la SPITAL, iar medicii îşi fac cruce

Ce-au ajuns să îşi facă ELEVELE din Timişoara în părţile INTIME. Ajung la SPITAL, iar medicii îşi fac cruce
de O.P.    |    03 Oct 2013   •   08:45

Tot mai multe eleve de liceu sau chiar de şcoală generală din Timişoara ajung la spital cu răni grave pe sâni sau organele genitale. Medicii spun că pe adolescenţi îi ia valul în timpul actului sexual şi nu îşi dau seama că se pot răni. Băieţii ajung şi ei la spital cu răni la organele genitale, scrie exclusivtm.ro.

Fete din Timişoara cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani ajung la medic, săptămânal, cu răni grave pe sâni, provocate de iubiţii lor adolescenţi. Minorii pătimaşi îşi muşcă prea puternic iubitele de sâni, încercând să le provoace plăceri nebănuite, însă uneori reuşesc doar să le rănească până la sânge.



Ultimul caz a avut loc săptămâna aceasta, când o elevă de 15 ani a venit la spital cu o rană infectată la sân. Diagnostic: “plagă muşcată om sânul stâng”.

Câteve fete au ajuns în ultimul an şi cu răni la organele genitale, iar mai mulţi băieţi au venit cu răni “sub centură”, cu toţii răniţi de partener în timpul sexului oral.

×
Subiecte în articol: rani medic
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close