Antena 3 CNN Actualitate Ce au făcut politicienii de 1 Mai

Ce au făcut politicienii de 1 Mai

Ce au făcut politicienii de 1 Mai
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
02 Mai 2017   •   09:23

Anul acesta, politicienii s-au ţinut departe de reţelele sociale vacanţa de 1 mai. Puţini sunt cei care s-au mai lădat cu poze de la grătar, sau de la petrecerile la care au luat parte.

Ba mai mult, unii dintre ei au preferat să lase impresia că lucrează chiar şi în vacanţă. Doar că, ce să vezi, vineri, când încă nu începuse vacanţa de 1 mai, la cabinetele parlamentare şi la sediile partidelor nu mai era picior de politician.

Elena Udrea a mers şi în acest an pe litoral de 1 mai. Fostul ministru al Dezvoltării şi-a petrecut ziua muncii într-un club de fiţe din Mamaia, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov.

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis a fost acasă, la Sibiu. Duminică, şeful statului a participat alături de soţia sa la slujba de la Catedrala Evanghelică. Tot acasă a petrecut 1 mai şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi primarul Capitalei Gabriel Firea care a postat pe Facebook o poză cu familia sa.

Fostul primar interimar al Capitalei Dan Marin Ştefănel nu a ratat ocazia să se fotografieze cu undiţa-n mână, iar senatorul liberal Daniel Fenechiu le-a împărtăşit prietenilor virtuali secrete culinare.

Dar sunt şi parlamentari care vor să arate că lucrează chiar şi atunci când alţii se distrează. Senatorului USR Mihai Goţiu a postat este un filmuleţ cu el de la tribună în timp ce rosteşte un discurs. Aceeaşi impresie vrea să o lase si fostul premier Victor Ponta sau deputatul liberal Cătălin Predoiu, pe paginile cărora nu există loc pentru distracţie sau fotografii din vacanţă.

Asta în condiţiile în care la sfârşitul săptămânii trecute, când teoretic încă se lucra, unele cabinete parlamentare erau goale.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close