Antena 3 CNN Actualitate Ce au găsit membrii comisiei în arhiva SIPA? Liviu Pleșoianu: „Ministerul Justiției ne-a acordat accesul până la ușă”

Ce au găsit membrii comisiei în arhiva SIPA? Liviu Pleșoianu: „Ministerul Justiției ne-a acordat accesul până la ușă”

Ce au găsit membrii comisiei în arhiva SIPA? Liviu Pleșoianu: „Ministerul Justiției ne-a acordat accesul până la ușă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Pleșoianu
25 Oct 2017   •   16:25

Membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA au vizitat această arhivă, însă deputatul Liviu Pleșoianu a declarat în emisiunea 100 de minute că nu au avut acces decât până la ușă.

„Ce am găsit pe hol, pentru că nu am pătruns, accesul a fost doar pe hol, am discutat cu oamenii de acolo, în momentul de față totul pare să fie bine pus la punct, dar niciunul care lucra azi, nu lucra atunci, în 2005. N-aș putea spune că au rezultat niște informații. Mai important e ce s-a discutat în comisie cu Cătălin Predoiu. Eu l-am întrebat dacă nu apărea în EVZ acel raport al domnului Chiuariu, care vorbea de nereguli grave, acum nu am fi știut aceste lucruri. Acel raport a fost clasificat. De atunci și până acum nu a fost discutat în CSAT.  În 2-3 patru ani a insistat în vreun fel? Nu, tot ce a făcut a fost să trimită documentele către un secretariat și că nu era treaba lui. De asemenea e foarte important de subliniat că dintre toate persoanele care au fost invitate la audieri, singura care nu a dat nicio declarație este doamna Macovei(....) Noi am crezut că vom intra, la fața locului am constatat că accesul acordat de Ministerul Justiției a fost până în ușă”.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close