Antena 3 CNN Actualitate Ce au în comun cele două afaceri ale preşedintelui Băsescu: fabrica de îngheţată şi tranzacţia cu terenul de la Nana

Ce au în comun cele două afaceri ale preşedintelui Băsescu: fabrica de îngheţată şi tranzacţia cu terenul de la Nana

Ce au în comun cele două afaceri ale preşedintelui Băsescu: fabrica de îngheţată şi tranzacţia cu terenul de la Nana
19 Ian 2014   •   19:02

Adrian Ursu a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", ce au în comun cele două afaceri ale preşedintelui Băsescu: fabrica de îngheţată şi cea cu moşia de la Nana.

"Afacerea fabricii de îngheţată. Un mit cu care Traian Băsescu încerca să îşi justifice banii, diferitele achiziţii şi bunăstarea familiei sale. (...) Era o afacere cu manta, adică cu Mircea Băsescu", a afirmat Adrian Ursu la Antena 3, arătând că preşedintele a aplicat întocmai reţeta "îngheţata" la afacerea Nana.

Adrian Ursu a arătat că afacerea fabricii de îngheţată a pornit cu bani publici. Nişte fonduri europene. Apoi a solicitat şi un credit, tot de la o bancă a statului.

"Era ministrul Transporturilor dar gestiona programele cu Banca Mondială. Firma lui Mircea Băsescu a luat două sute de mii de dolari pentru achiziţia unei linii de îngheţată. Apoi firma lui Mircea Băsescu încheie un contract cu firma lui Traian Băsescu şi linia de îngheţată ajunge la Băsescu", a completat jurnalista Oana Stancu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Secvential secvential cu adrian ursu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close