Antena 3 CNN Actualitate La noi, ca la nimeni... Ce au lăsat în urma lor românii care au fost pe litoral în week-end - FOTO

La noi, ca la nimeni... Ce au lăsat în urma lor românii care au fost pe litoral în week-end - FOTO

Saci întregi de gunoaie şi tomberoane care dădeau pe afară - asta au găsit reprezentanţii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) care au mers să facă curat după românii ce au fost pe litoral şi s-au distrat în week-endul care s-a încheiat.

La noi, ca la nimeni... Ce au lăsat în urma lor românii care au fost pe litoral în week-end - FOTO
Sursa foto: ARBDD/Facebook
de Denisa Nedelcu    |    01 Iul 2020   •   15:25

După ce au curăţat de gunoaie plajele sălbatice din Vadu şi din Corbu, ambele aflate pe teritoriu protejat, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a publicat câteva fotografii pe pagina de Facebook.

"Urmările prezenței turiștilor în zona plajelor sălbatice Vadu, Corbu din Rezervația Biosferei Delta Dunării, doar într-un singur weekend. Deșeurile au fost îndepărtate din zona rezervației, luni dimineață", este mesajul transmis marţi pe pagina de Facebook a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Plajele din Vadu şi Corbu sunt unele dintre ultimele plaje sălbatice ale litoralului din judeţul Constanţa, fiind cuprinse în Rezervaţia Deltei Dunării.  

Turiştii care au fost pe litoral în acest sfârşit de săptămână Românii nu numai că au lăsat gunoi în urma lor, dar au încălcat măsurile de distanţare fizică şi normele de campare. 

×
Subiecte în articol: gunoi litoral turisti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close