Antena 3 CNN Actualitate Ce cote au Iohannis și Dăncilă la casele de pariuri, în turul doi. Ponta a pierdut în 2014 din această cauză!

Ce cote au Iohannis și Dăncilă la casele de pariuri, în turul doi. Ponta a pierdut în 2014 din această cauză!

Ce cote au Iohannis și Dăncilă la casele de pariuri, în turul doi. Ponta a pierdut în 2014 din această cauză!
11 Noi 2019   •   15:40

Turul 1 al alegerilor prezidențiale s-a terminat, iar România știe pe cine va miza în cel de-al doilea tur de scrutin, programat peste două săptămâni, duminică, pe 24 noiembrie, scrie Libertatea.

Chiar dacă Biroul Electoral Central nu a anunțat rezultatele finale ale acestor alegeri, casele de pariuri din România au publicat deja cotele pentru cel de-al doilea scrutin. Așa cum era de așteptat, ca și în primul tur, Iohannis este principalul favorit! 

Dacă înaintea alegerilor de duminică avea cota 1,30 ca să iasă președinte, acum bookmakerii sunt și mai siguri de succesul acestuia. Casele de pariuri i-au dat cota 1,07 ca să o învingă pe Viorica Dăncilă. Reprezentanta PSD-ului a plecat în cursă cu o cotă de 3,50, aceeași pe care o primea și Dan Barna (reprezentantul USR-PLUS), doar că acum situația s-a schimbat radical. Bookmakerii nu-i dau nicio șansă lui Dăncilă în fața lui Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale i-au oferit acesteia o cotă de 7,50 ca să iasă președinte!

Victor Ponta a pierdut cu cota lui Klaus Iohannis de acum!

Dacă ne uităm pe cotele de pariuri de la ultimele alegeri prezidențiale din România, cele din 2014, ele spun multe! În cel de-al doilea tur pentru alegerea președintelui în 2014, Victor Ponta primea o cotă asemănătoare cu cea a lui Klaus Iohannis din acest moment. Atunci, Ponta avea cota 1,10 să devină președintele României, față de 1,07 cât primește astăzi reprezentatul PNL. Dar… a pierdut!

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close