Antena 3 CNN Actualitate Ce decizie a luat astăzi Dan Şova

Ce decizie a luat astăzi Dan Şova

Ce decizie a luat astăzi Dan Şova
23 Mar 2015   •   16:02

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, luni, după ce a ieşit de la şedinţa săptămânală a grupului, că nu se gândeşte să demisioneze din Senat şi că toate declaraţiile pe care le va face, vor fi în plen, miercuri, când se va da votul în cazul cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă.

Şova a afirmat că nu le-a transmis nimic colegilor din grupul senatorial, precizând că în cadrul şedinţei de grup nu s-a discutat subiectul votului pe care plenul Senatului îl va da, miercuri, în cazul său.

Întrebat dacă se gândeşte să îşi dea demisia din funcţia de senator, Dan Şova a răspuns: "Nu".
"Toate declaraţiile pe care le voi face vor fi în plenul Senatului", a mai menţionat Şova.

Plenul Senatului va discuta în şedinţa de miercuri "la pachet" solicitările de arestare preventivă în cazurile senatorului PSD Dan Sova şi al senatorului Darius Vâlcov, a anunţat preşedintele Comisiei juridice, senatorul Cătălin Boboc.

La rândul său, vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, că în Biroul Permanent a fost un consens pe exprimarea votului în privinţa reţinerii şi arestării preventive ale lui Dan Şova şi Darius Vâlcov în aceeaşi şedinţă a plenului.

Întrebat de ce a fost amânată discutarea raportului în cazul lui Şova pentru miercuri, în condiţiile în care aceasta a fost finalizat de săptămâna trecută, Dumitrescu a spus că nu este o amânare şi că discutarea raportului este în termenul stabilit de regulament.

×
Subiecte în articol: dan sova
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close