Antena 3 CNN Actualitate Ce dezvăluiri plănuia Marian Vanghelie înainte ca mascații să intre peste el: "Urma să fac câteva emisiuni"

Ce dezvăluiri plănuia Marian Vanghelie înainte ca mascații să intre peste el: "Urma să fac câteva emisiuni"

După ce Oana Mizil a declarat că dosarul în care este anchetat Marian Vanghelie este unul politic și că, înainte să fie săltat de mascați, "acesta voia să demaște şi să denunțe ceea ce se întâmplă în continuare", fostul primar al Sectorului 5 a explicat, luni, la Antena 3, despre ce dezvăluiri era vorba.

Ce dezvăluiri plănuia Marian Vanghelie înainte ca mascații să intre peste el: "Urma să fac câteva emisiuni"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    17 Ian 2022   •   17:27

"Este corect. Urma să fac câteva emisiuni, purtasem discuții cu mai mulți oameni din presă românească. Continuarea unei redute gen Coldea-Kovesi, care încă mai este structurată în cadrul DNA și crează probleme, inclusiv intituției în sine, cred că trebuie oprită. Continuarea a ceea ce au făcut oameni gen Portocală la Ploiești, nu cred că în anul 2022 mai merge să continuăm așa", a spus Vanghelie la Antena 3.

"N-a existat nicio chemare, nicio comunicare. Acum un an am mai avut o percheziție. La fel că și de data asta, nu s-a găsit nimic. Au încercat tot felul de tertipuri.

Au venit, m-au sunat, cei care au venit acum au fost foarte politicoși. Am făcut percheziția peste tot, din pod până jos, pe unde au vrut ei. Nu au găsit nimic. Căutau documente, bani, argintarie, tot felul de lucruri. 

Este adevărat că soția și fetița au stat încuiate. Le-am încuiat eu pentru că nu voiam să vadă fetiță. Acum un an au venit cu un cățel și s-a speriat.

Mi-au dat drumul pentru că și-au dat seama ce mizerie este. (...) Ei au o bătălie cu mine. Eu sunt sigur că o câștig, mă va ajuta și Dumnezeu. După care mă duc pe ei, vin la dumneavoastră, la toată lumea care mă invită. Vin să spun lucrurile până la capăt. Trebuie să oprim această mizerie, că așa s-a distrus această societate." a mai spus fostul primar.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close