Antena 3 CNN Actualitate Ce fac Iohannis și Dragnea de 1 Mai. Plan ascuns în ședințele de partid

Ce fac Iohannis și Dragnea de 1 Mai. Plan ascuns în ședințele de partid

Ce fac Iohannis și Dragnea de 1 Mai. Plan ascuns în ședințele de partid
01 Mai 2019   •   17:23

Liderii politici stau ascunși în aceste zile, dar asta nu înseamnă că nu se gândesc la zilele ce urmează pentru că mai e puțin până la alegerile europarlamentare. Fiecare partid are un plan bine pus la punct. De asemenea, președintele Iohannis se pregătește pentru summit-ul de la Sibiu, pe data de 9 mai, unde Viorica Dăncilă nu a fost invitată. 

Politienii sunt prezenți mai mult pe rețelele sociale în aceste zile. Astăzi, de 1 Mai, nu avem niciun semn din partea lor. Cel mai probabil, președintele României se află la Sibiu, acolo unde și-a petrecut și Sărbătorile pascale. 

Ceilalți lideri politici pregătesc mutările de la finalul acestei săptămâni și de săptămâna viitoare. Odată ce trece această perioadă a liberelor, reîncepe războiul politic. Rămâne de văzut dacă în Parlament se va face restructurarea guvernamentală cerută de PSD. Premierul Dăncilă nu își dorește o astfel de restructurare. 

De săptămâna viitoare începe și programul de campanie. La finalul acestei săptămâni cei din opoziție pregătesc mai multe mitinguri. USR, miting de campanie la Cluj, iar cei din PNL la Focșani.


 

×
Subiecte în articol: Iohannis Dragnea partid
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close