Antena 3 CNN Actualitate Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele. Primaria Galaţi pune la bătaie o jumătate de milion de euro pentru ornamentele de Crăciun

Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele. Primaria Galaţi pune la bătaie o jumătate de milion de euro pentru ornamentele de Crăciun

Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele. Primaria Galaţi pune la bătaie o jumătate de milion de euro pentru ornamentele de Crăciun
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    09 Oct 2013   •   19:15

Primaria Galaţi pune la bătaie o jumătate de milion de euro pentru beculeţele de Crăciun. Acestea vor împodobi de Crăciun tot oraşul, nu doar centrul.

Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, a vorbit, în direct la Antena 3, despre ornamentele festive pentru înfrumuseţarea oraşului.

"Faţă de alţi ani în care partea festivă a iluminatului s-a oprit în centrul oraşului şi pe arterele principale, de data asta vrem să ducem iluminatul şi în cartiere", a spus Mihai Costache.

Galaţiul se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă, dar seismele de acolo au fost tot mai dese.

Din 23 septembrie, în Galaţi s-au produs peste 30 de cutremure cu magnitudine de peste 2,5 grade pe scara Richter. Cel mai puternic a avut 3,9 grade şi s-a produs pe 29 septembrie.

Ultimul cutremur în Galaţi s-a produs duminică, la ora 5.35 şi a avut magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter.

Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele...

Marius Pieleanu, Mircea Coşa, Teodor Atanasiu, Adrian Ursu şi Radu Tudor, invitaţii emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu", au comentat pe marginea acestui subiect.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu".


×
Subiecte în articol: Galați La Ordinea Zilei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close