Antena 3 Actualitate Ce greșeală faci înainte de sfânta taină a spovedaniei

Ce greșeală faci înainte de sfânta taină a spovedaniei

05 Apr 2017   •   16:19
Ce greșeală faci înainte de sfânta taină a spovedaniei

Postul si sfanta taina a spovedaniei sunt strâns legate, insa foarte multe persoane comit frecvent o greseala. Iata ce ar trebui sa eviti inainte de spovedanie.

Poate ţi s-a întâmplat uneori să nu mergi la spovedanie pentru că nu ai ţinut postul aşa cum trebuie. Ispite sunt la tot pasul, mai ales în postul Paştelui, care durează mai mult, şi se poate întâmpla că greşeşti şi să mănânci alimente de dulce, iar apoi vei spune că nu poţi primi sfânta taină a spovedaniei, din cauză că ai mâncat ceva interzis.

„Este greşit”, spune preotul Constantin Necula, într-un răspuns dat credincioşilor pe platforma Doxologia.ro. Sigur că postul trebuie ţinut din prima până în ultima zi. Astfel, dacă mergi la spovedanie în prima zi a postului, acesta trebuie ţinut în continuare, timp de 40 de zile. Ce faci însă dacă nu te-ai dus la spovedanie şi în timpul postului ai consumat un aliment interzis? Nu te mai spovedeşti deloc? Continuarea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close