Ce i-a făcut un electrician polițistului care i-a luat permisul. Nu se aștepta la asta

de L.D.    |    31 Ian 2013   •   16:22
Ce i-a făcut un electrician polițistului care i-a luat permisul. Nu se aștepta la asta Foto: INTACT Images

Un bărbat din Alexandria, angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, care a fost prins băut la volan, s-a răzbunat pe poliţistul care i-a luat permisul auto, mergând la locuinţa acestuia, unde a înlocuit contorul electric şi a întrerupt furnizarea energiei electrice, scrie Mediafax.

În noaptea de 29 spre 30 ianuarie un bărbat în vârstă de 39 ani din municipiul Alexandria a fost prins băut la volanul unei autoutilitare, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

"Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal pentru că a condus băut. La constatarea infracţiunii, şoferul a avut un comportament violent la adresa poliţistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit şi un dosar penal pentru ultraj", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Bărbatul, care este angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, a mers la locuinţa părinţilor poliţistului care l-a sancţionat şi a înlocuit contorul electric şi a întrerupt alimentarea cu energie electrică a locuinţei.

"Fără a întocmi documente justificative pentru înlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului că i-a întrerupt energia electrica pe motiv că fiul său i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plângere penală în acest sens, urmând ca aceasta să fie soluţionată prin Parchet", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

Parteneri
x close