Antena 3 CNN Actualitate Ce îşi reproşează ministrul interimar al Sănătăţii, în urma tragediei de la Colectiv

Ce îşi reproşează ministrul interimar al Sănătăţii, în urma tragediei de la Colectiv

Ce îşi reproşează ministrul interimar al Sănătăţii, în urma tragediei de la Colectiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Noi 2015   •   12:46

Ministrul interimar al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a fost invitat, sâmbătă, să explice de ce a lăsat să se înţeleagă că România nu are nevoie de ajutor extern pentru a gestiona cazurile celor răniţi în urma tragediei de la clubul Colectiv.

 
"Eu, din primele ore ale accidentului am fost alături şi de domnul Lascăr şi de ceilalţi. Eu nu am spus că nu avem nevoie de ajutor, am spus că vom asigura tot ce este necesar pentru tratament. Am spus că avem medicaţie, avem medicaţie de nivel european. Nu am spus niciodată că în România e mai bine decât în Germania. Eu, din primul moment am spus că asigurăm şi avem pe stocuri tot ce este nevoie şi tot ce cer medicii. Am spus că acceptăm orice ajutor. De asemenea, colaborarea cu doctorul Arafat, pe acest subiect, a avut tot intenţia de a solicita ajutor."
 
De asemenea, întrebat dacă îşi reproşează ceva în gestionarea acestei crize, Bănicioiu a răspuns că are, la fel ca toţi ceilalţi din urma sa. 
 
"Am să îmi reproşez foarte multe, la fel ca toţi ceilalţi care trebuiau să facă foarte multe pentru sistemul de sănătate românesc. Vreau să vă spun, ca ministru al unui guvern demisionar, că până în ultimul moment în care pot să ajut, o voi face. Intenţia mea este să salvăm cât mai mulţi oameni."
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close