Antena 3 CNN Actualitate Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe? Misterul din spatele tragediei care i-a șocat pe toți

Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe? Misterul din spatele tragediei care i-a șocat pe toți

Scene bulversante au șocat locuitorii unui cartier rezidențial din Brașov, după ce un tată s-a prăbușit în gol cu fiica de numai trei luni în brațe. În vreme ce vecinii nu bănuiesc ce ar fi putut provoca gestul extrem, specialiștii vorbesc de răzbunare.

Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe? Misterul din spatele tragediei care i-a șocat pe toți
Sursa foto: foto: Replica Online
31 Ian 2020   •   11:09

S-ar putea ca bărbatul de 37 de ani să fi avut un conflict cu soția și asta să-l fi tulburat atât de tare. Anchetatorii nu exclus nici ipoteza unui accident sau pe cea a unei crime, scrie stirilekanald.ro.

Gestul brutal, care a cutremurat cartierul rezidențial din Brașov, s-a pretrecut fulgerător dimineață, în jurul orei 7 și jumătate. Imaginea tatălui cu fiica de numai trei luni în brațe, prăbușiți de la mare înălțime, va bântui ca o stafie multă vreme.

Citește și: Un tată din Braşov s-ar fi aruncat cu bebeluşul în braţe, de la etajul 10. Cine este bărbatul

Nimeni nu bănuiește ce l-a tulburat atât de tare pe bărbat de a fost în stare să pună în scenă un asemenea gest teribil. Își iubea copiii ca pe ochii din cap - spun vecinii - șocați de ce le-a fost dat să vadă și să audă.

Totuși, ceva s-a întâmplat. Cei doi soți lucrau în IT și se mutaseră recent în acest bloc nou construit. S-ar putea ca între ei să se fi iscat un conflict, spun specialiștii, iar oribila decizie, de a curma și viața lui și pe cea a bebelușului fără vreo vină, să fi fost arma de răzbunare a bărbatului.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close