x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ce le-a spus Iohannis jurnaliștilor de la Palatul Cotroceni, cu puțin timp înainte de sosirea premierului luxemburghez

de A.M.P   •   16 Iun 2017   •   13:46
Ce le-a spus Iohannis jurnaliștilor de la Palatul Cotroceni, cu puțin timp înainte de sosirea premierului luxemburghez 482
Foto: Antena 3

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că aşteaptă soluţionarea crizei din România, cu puțin timp înainte de a-l primi la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul luxemburghez Xavier Bettel.

"În comunicarea instituţională pe care o am aştept soluţionarea crizei", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, răspunzând astfel la o întrebare adresată de jurnaliștii români.

Premierul Luxemburgului se află în vizită în România de vineri până duminică. Xavier Bettel a fost primit la Palatul Victoria de premierul Sorin Grindeanu, după care a sosit și la Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de președintele Klaus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni.

Xavier Bettel și Klaus Iohannis vor efectua, sâmbătă, o vizită oficială la Sibiu.

"Pe data de 17 iunie, preşedintele român şi premierul luxemburghez se vor deplasa la Sibiu, acolo unde vor participa la evenimentele prilejuite de împlinirea a zece ani de la momentul Luxemburg - Sibiu - Capitale Europene ale Culturii", a declarat marţi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi. 

sati