Ce le transmit Liviu Dragnea și Mihai Tudose protestatarilor

de D.G.    |    12 Noi 2017   •   17:09
Ce le transmit Liviu Dragnea și Mihai Tudose protestatarilor foto: Agerpres

Protestatarii nu deţin cel mai probabil toate informaţiile în ceea ce priveşte modificările la Codul fiscal, consideră preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

Întrebat ce mesaj are pentru cei care protestează duminică seara, Dragnea a spus: "Am auzit şi eu asta. În ceea ce priveşte modificările la Codul fiscal noi ne urmărim programul de guvernare care a fost susţinut de milioane de români. Este şi vorba de un pachet de măsuri care ajută şi creşterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură şi stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firmă şi care în unele situaţii chiar măreşte salariile nete pentru salariaţi, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred că nu au toate informaţiile".

Liderul PSD a menţionat că nu a existat niciun fel de ezitare în privinţa măsurilor fiscale, la care a lucrat în toată această perioadă împreună cu premierul Mihai Tudose.

La rândul său,  premierul Mihai Tudose a declarat că este dreptul civic al celor care doresc să participe la protestele organizate împotriva guvernului.

Întrebat la ieşirea de la congresul TSD de la Romexpo cum comentează faptul că duminică au loc noi proteste, Mihai Tudose a spus: "E dreptul lor civic".

Un nou protest este aşteptat duminică seara în Piaţa Victoriei, precum şi la sediul PSD.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close