Antena 3 CNN Actualitate Ce le transmite Jandarmeria celor care vor să protesteze de 1 Decembrie

Ce le transmite Jandarmeria celor care vor să protesteze de 1 Decembrie

Ce le transmite Jandarmeria celor care vor să protesteze de 1 Decembrie
Sursa foto: Foto: Facebook/ Jandarmeria Română
de S.T.    |    26 Noi 2018   •   14:16

Jandarmeria Română transmite un mesaj important după ce, în ultimele zile, pe rețelele de socializare au apărut mesaje care incită la acțiuni de boicotare a paradei de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

„Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă și se propagă în mediul online. În același timp, ne manifestăm convingerea că cetățenii nu vor răspunde acestor mesaje și provocări, care se propagă în mediul virtual. Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleagă să se exprime în acest mod. Este o opțiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români.
Jandarmii care fac parte din blocul de defilare depun un efort intens pentru a pregăti toate ceremoniile care au loc în această zi de o importanță deosebită. Jandarmii cât și militarii din celelalte structuri fac eforturi mari pentru ca această paradă militară și această desfășurare de forțe să arate așa cum trebuie și pentru că acolo se regăsesc simbolurile naționale. Acești jandarmi poartă drapelul României, poarta drapelul de luptă al unității din care fac parte și au pe haine stema României. Este vorba de mai mult decât o simplă prezență a unor instituții. Este vorba despre statul român și România”, transmite Jandarmeria Română.

„Oamenii trebuie să știe că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanță, ci aduc o ofensă statului român. Toți trebuie să fim conștienți că fiecare individ își asumă consecințele propriului comportament. O astfel de sărbătoare nu trebuie denaturată în niciun fel, iar dacă sunt gesturi care depășesc normele legale și care presupun anumite derapaje vom lua toate măsurile legale care se impun pentru a fi trași la răspundere cei care savârșesc astfel de fapte”, a fost mesajul Jandarmeriei Române transmis la solicitarea DC News.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close