Antena 3 CNN Actualitate Ce mesaj a primit un român care a vrut să-și rezerve un concediu în Rusia pentru iulie 2022

Ce mesaj a primit un român care a vrut să-și rezerve un concediu în Rusia pentru iulie 2022

Mulți români își planifică în această perioadă concediul de vară, iar destinațiile sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele. Dar ce se întâmplă dacă vrei să-ți petreci concediul undeva în Rusia?

Ce mesaj a primit un român care a vrut să-și rezerve un concediu în Rusia pentru iulie 2022
de Gabriel Dano    |    12 Apr 2022   •   16:18

Este evident că după ce armata rusă a invadat Ucraina, se înregistrează o scădere a numărului de turiști în orice destinație rusească, chiar și în cunoscuta stațiune Soci.

Soci este un oraș-stațiune, aflat la nord de granița Rusiei cu Georgia de-a lungul Mării Negre, în apropierea Munților Caucazului. Soci se întinde pe o lungime de 145 km de mare și este considerat unul dintre celel mai lungi orașe din Europa.

Orașul Soci acoperă o suprafață totală de 3.352 km2. Potrivit Cancan, Soci este vizitat anual de mii de turiști, acesta fiind un oraș de o frumusețe aparte și cu temperaturi extrem de plăcute, mai ales în lunile de vară.

Ce se întâmplă, însă, dacă vrei să faci rezervare în Soci pentru această vară? Un bucureștean care și-a dorit să facă o rezervare la un hotel în pentru perioada 1-6 iulie 2022, pe Booking.com nu a reușit. Mesajul afișat pe site-ul de rezervări: ”În acest moment, nu este posibilă efectuarea de rezervări prin Booking.com pentru această regiune.”

×
Subiecte în articol: concediu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close