Antena 3 CNN Actualitate Ce nu pot face recenzorii, trebuie să facă bucureştenii! Vezi cum îţi poţi face singur recenzia

Ce nu pot face recenzorii, trebuie să facă bucureştenii! Vezi cum îţi poţi face singur recenzia

Ce nu pot face recenzorii, trebuie să facă bucureştenii! Vezi cum îţi poţi face singur recenzia
Sursa foto: Foto: o5.com
28 Oct 2011   •   08:58
Bucureştenii care nu au fost contactaţi de un recenzor îşi pot declara datele singuri. Recomandarea vine din partea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor.

Metoda este descris
ă în "Procedura pentru autorecenzare", care va fi disponibilă pe site-ul Recensământului populaţiei şi locuinţelor 2011.

Începând de mâine, românii pot intra pe www.recensamantromania.ro, la secţiunea „Instrumentar”, unde vor găsi „Procedura pentru autorecenzare".

Bucureştenii care optează pentru autorecenzare pot descãrca de pe site-ul Recensământului formularul de recensãmânt, pe care trebuie să-l completeze şi apoi sã-l transmitã prin poştă, pe mail sau sã-l ducă personal la primăria sectorului pe raza căruia locuieşte.

În Bucureşti, au fost recenzate până în prezent peste 440.000 de locuinţe, care insumează aproximativ un milion de persoane.

Cu toate c
ă mai sunt doar câteva zile până la finalul recensământului, doar 65% dintre români au răspuns la întrebările recenzorilor .
 


 





 


 

×
Subiecte în articol: internet recensamant
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close