Antena 3 Actualitate Ce nu s-a văzut în imaginile bătăii dintre Palada și Goțiu. „Domnul Palada a fost făcut nevăzut”

Ce nu s-a văzut în imaginile bătăii dintre Palada și Goțiu. „Domnul Palada a fost făcut nevăzut”

16 Sep 2017   •   10:17
Ce nu s-a văzut în imaginile bătăii dintre Palada și Goțiu. „Domnul Palada a fost făcut nevăzut”
Sursa foto: Foto: Mihai Gotiu Facebook.com/Agerpres

De joi seara, când a avut loc bătaia din pauza publicitară, Mirel Palada se ascunde de ochii presei. Nu a mai avut nicio ieşire publică, nu i-a cerut scuze senatorului pe care l-a bătut, nu a mai avut nicio postare pe reţelele sociale, unde era foarte activ. Va fi obligat să vorbească însă, în fata procurorilor, care-l vor chema la audieri.

Imaginile cu bătaia au fost predate la Secţia 1 de poliţie dar plângerea fiind depusă pentru ultraj, a fost trimisă, conform competenţelor, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Vezi aici imaginile bătăii dintre Palada și Goțiu

Analistul de politică externă, Vlad Nistor, martor la bătaia dintre Palada și Goțiu, a povestit, la Antena 3, ce s-a întâmplat de fapt între cei doi politicieni. 

”Au existat controversele din timpul emisiunii. În pauza de publicitate domnul Palada i-a spus domnului Goțiu că dacă continuă să-l facă nesimțit o să-l bată. Domnul Goțiu i-a spus că dacă continuă să nu-l lase să vorbească o să spună că e un comportament nesimțit. A urmat un pumn, direct. Apoi o îmbrânceală. Eu m-am ridicat pentru că, alminteri, cădeau peste mine. Au ajuns pe masă, la un moment dat. Evident, agresorul nu era Goțiu. Apoi în geamul din spatele studio-ului. A durat foarte puține secunde. (..) Am văzut multe în ultimii 20 de ani, am văzut pahar de apă aruncat în față, dar chiar la pumni între oameni care, teoretic, reprezintă ceva, nu mi-am imaginat”, a spus analistul de politică externă Vlad Nistor, pentru Antena 3.

„Domnul Palada a fost făcut nevăzut”, a completat Vlad Nistor.

 

 

 

 

 


 

×
Subiecte în articol: Vlad Nistor Mirel Palada

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close