Antena 3 CNN Actualitate Ce o să apară pe clădirea Guvernului în Ajunul Anului Nou și în noaptea de Revelion 2019!

Ce o să apară pe clădirea Guvernului în Ajunul Anului Nou și în noaptea de Revelion 2019!

Ce o să apară pe clădirea Guvernului în Ajunul Anului Nou și în noaptea de Revelion 2019!
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
31 Dec 2018   •   11:15

România va prelua, începând de mâine, pentru o perioadă de șase luni, Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Pentru marcarea acestui eveniment, pe fațada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile României și Uniunii Europene, precum și logo-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
Elementele vizuale vor fi proiectate pe clădirea sediului Guvernului în această noapte, în intervalul orar 19.00 – 3.00. 


În acest mandat, am încredere că România are forța și pregătirea necesare să faciliteze dialogul asupra unor dosare extrem de importante pentru viața de zi cu zi a cetățenilor români și europeni: definirea bugetului Uniunii Europene post-2020, funcționarea Pieței Unice Europene și competitivitatea industriei europene, viitorul Uniunii Europene post – Brexit, aspecte legate de drepturile sociale, de agenda de securitate internă, lupta împotriva terorismului, gestionarea provocărilor determinate de migrație. Motto-ul președinției - , dovedește determinarea noastră de a contribui la  menținerea unității, coeziunii și solidarității, elemente fundamentale la nivel european”, a subliniat premierul Viorica Dăncilă.

Citește și: Viorica Dăncilă, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de făcut şi vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România

×
Subiecte în articol: guvernul Romaniei palatul victoria
Parteneri
Ce conţine, de fapt, ultima ofertă a Guvernului refuzată de profesori
x close