Antena 3 CNN Actualitate Ce pierde România prin confruntările politice. Avertismentul transmis de Dan Voiculescu

Ce pierde România prin confruntările politice. Avertismentul transmis de Dan Voiculescu

Ce pierde România prin confruntările politice. Avertismentul transmis de Dan Voiculescu
29 Mai 2019   •   13:06

Instabilitatea politică şi goana după funcţii loveşte puternic în antreprenori şi investitori. Este avertismentul transmis de profesorul Dan Voiculescu în contextul confruntărilor politice apărute după alegerile europarlamentare.

''PSD încearcă să se redreseze din mers, iar PNL și USR își declină reciproc invitațiile la guvernare. Miza electorală rămâne evidentă. Orice greșeală comisă în acest moment le poate afecta șansele la următoarele alegeri. Și, din păcate, ne așteaptă încă un an și jumătate de confruntări politice. Înțelegând calculele fiecărui partid, atrag atenția că în timpul în care noi - la București, la Cluj sau la Iași - facem și desfacem alianțe, ne luptăm pentru funcții și ne pregătim minuțios pașii pentru scrutinul prezidențial, lumea nu s-a oprit. Întreprinzătorii români și investitorii străini au nevoie de parteneri instituționali eficienți și credibili. Economia în ansamblul său necesită stabilitate și predictibilitate. Într-o lume acut concurențială, România pierde teren cu fiecare zi de incertitudine. România nu își permite frivolitatea unor jocuri politice „la trecerea timpului".

Profesorul Dan Voiculescu avertizeaă că este esenţial în această perioadă să fie lămurit clar cine guvernează, pe ce bază parlamentară și cu ce obiective concrete.

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu avertisment
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close