Antena 3 CNN Actualitate Ce poţi să păţeşti dacă nu cureţi trotuarul din faţa casei. Primăria Capitalei a început controalele

Ce poţi să păţeşti dacă nu cureţi trotuarul din faţa casei. Primăria Capitalei a început controalele

Ce poţi să păţeşti dacă nu cureţi trotuarul din faţa casei. Primăria Capitalei a început controalele
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Dec 2012   •   07:26

Inspectorii municipalităţii bucureştene au dat, miercuri, 32 de amenzi, în valoare totală de 30.500 de lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor privind deszăpezirea trotuarelor şi nesemnalizarea unor lucrări în carosabil. Primarul general Sorin Oprescu a solicitat continuarea verificărilor în teren, informează Mediafax.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) au inspectat miercuri 56 de artere principale, unde inspectorii au verificat dacă persoanele fizice şi reprezentanţii persoanelor juridice au curăţat trotuarele de zăpadă şi gheaţă. În urma controalelor, au fost întocmite 25 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, în valoare totală de 14.000 lei, şi au fost somate 197 de persoane fizice sau juridice, inclusiv asociaţii de proprietari.
   
Primarul general le-a cerut reprezentanţilor ApaNova, miercuri seară, să colaboreze cu firmele de deszăpezire pentru curăţarea zăpezii sau a eventualelor acumulări de apă de la nivelul gurilor de canal şi a rigolelor, iar reprezentanţilor RATB le-a solicitat să accelereze operaţiunile de curăţare a refugiilor şi staţiilor de autobuz.
   
Meteorologii au emis miercuri o informare de ger şi vânt, valabilă în toată ţara de miercuri, ora 13.00 până sâmbătă, la ora 10.00. Începând de joi vremea va deveni geroasă, în noaptea de joi spre vineri fiind anunţate temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud la minus 26 de grade în Transilvania.



×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close