Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat aseară la reședința regală din Elveția. Anunțul Familiei Regale

Ce s-a întâmplat aseară la reședința regală din Elveția. Anunțul Familiei Regale

Ce s-a întâmplat aseară la reședința regală din Elveția. Anunțul Familiei Regale
06 Dec 2017   •   09:59

Familia Regală a României a făcut, miercuri dimineață, un anunț privind desfășurarea evenimentelor la reședința privată din Elveția.

”Aseară, 5 decembrie 2017, la reședința regală privată de la Aubonne (Elveția), a fost rostită prima rugăciune de către IPS Mitropolitul Iosif, asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale și de patru maici. Au fost prezenți Margareta Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Maria. Vor fi rostite rugăciuni în fiecare seară la reședința regală, până duminică, 10 decembrie 2017” anunță Casa Regală pe Facebook.

 

 

Aseară, 5 decembrie 2017, la reședința regală privată de la Aubonne (Elveția), a fost rostită prima rugăciune de către IPS Mitropolitul Iosif, asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale și de patru maici. Au fost prezenți Margareta Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Maria.  Vor fi rostite rugăciuni în fiecare seară la reședința regală, până duminică, 10 decembrie 2017. #regelemihai #margaretacustodele coroanei #romaniaregala #principeleradu #principesamaria #mitropolituliosif

A post shared by Familia Regala a Romaniei (@familiaregalaaromaniei) on

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close