Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu ceilalţi acuzaţi din dosarul Trofeul Calităţii. Doi dintre ei, daţi în urmărire generală

Ce s-a întâmplat cu ceilalţi acuzaţi din dosarul Trofeul Calităţii. Doi dintre ei, daţi în urmărire generală

Ce s-a întâmplat cu ceilalţi acuzaţi din dosarul Trofeul Calităţii. Doi dintre ei, daţi în urmărire generală
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iun 2012   •   15:06

În dosarul Trofeul Calităţii au fost condamnate ieri, alături de Adrian Năstase, alte 5 persoane. Poliţiştii i-au căutat pe toţi pe acasă, dar doi dintre ei nu au fost găsiţi, aşa că au fost daţi în urmărire generală. Fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Jianu, a ajuns astăzi în arestul IPJ Bacău. Iar soţii Popovici s-au predat încă de aseară.

Marina Popovici a ajuns prima la uşa Arestului Poliţiei Capitalei. Are de ispăşit cinci ani de închisoare în urma verdictului din dosarul Trofeul Calităţii. Nu a vrut să comenteze. Bogdan Popovici susţine însă că întreg dosarul este o comandă politică iar ei sunt doar nişte "ţapi ispăşitori".

Aseară, poliţia a primit mandatele de punere în executare a pedepselor şi pentru ceilalţi condamnaţi în dosar. Diana Gasparovici şi Vasile Mihail Cristian nu au fost găsiţi acasă. Aşa că au fost daţi în urmărire naţională.

Şi fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Jianu, a fost căutată. Poliţiştii au găsit-o abia azi-dimineaţă, într-o comună din Bacău. De acolo au dus-o cu tot cu bagaje la Penitenciarul Bacău. Irina Jianu a rămas însă cu bagajele în faţa porţii închisorii. Şi asta pentru că poliţiştii se prezentaseră la penitenciar cu o copie a mandatului de punere în executare a pedepsei, iar administraţia închisorii cerea originalul. Aşa că Irina Jianu a fost dusă în arestul IPJ Bacău


×
Subiecte în articol: Trofeul Calitatii
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close