Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a ameninţat-o pe Violeta Alexandru. Anunţul Poliţiei

Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a ameninţat-o pe Violeta Alexandru. Anunţul Poliţiei

Bărbatul care a ameninţat-o cu moartea pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi a întrerupt conferinţa de presă a acesteia, care a avut loc duminică, a fost găsit şi amendat, a anunţat Poliţia Capitalei.

Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a ameninţat-o pe Violeta Alexandru. Anunţul Poliţiei
de Denisa Nedelcu    |    06 Iul 2020   •   16:12

"Astăzi, în jurul orei 12.00 (duminică - n.r.), prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25, însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie. Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991", precizează Poliţia Capitalei, într-un comunicat remis presei.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a organizat duminică o conferinţă de presă, eveniment care a fost întrerupt de un pensionar. Bărbatul a ameninţat-o pe şefa de la Muncă şi i-a cerut şi mărirea pensiilor, strigând: "Mărește-mi pensia!", "Te omor cu mâna mea!".

Alexandru: Am informaţii că PSD Sector 6 este implicat în aducerea pensionarului

Violeta Alexandru a spus, luni, că are informaţii potrivit cărora pensionarul care a ameninţat-o cu moartea duminică, la conferinţa de presă, ar fi fost adus acolo de PSD. În ce priveşte solicitarea acestuia, de creştere a pensiilor, oficialul promite că aceste se vor mări.

"Am informaţii din care rezultă că PSD Sector 6 este implicat în aducerea pensionarului la conferinţa de presă", a spus Violeta Alexandru, luni, potrivit libertatea.ro, despre bărbatul care a venit la conferinţa ei de presă şi a amineninţat-o cu moartea.
 

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru pensionar
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close