Antena 3 CNN Actualitate Ce salariu FABULOS primeşte şeful ANRP. Venitul său e de două ori mai mare decât cel al preşedintelui

Ce salariu FABULOS primeşte şeful ANRP. Venitul său e de două ori mai mare decât cel al preşedintelui

Ce salariu FABULOS primeşte şeful ANRP. Venitul său e de două ori mai mare decât cel al preşedintelui
Sursa foto: Foto: romaniapress.com
02 Mar 2012   •   07:29

Nu e chiar atât de rău să fii bugetar în vreme de criză. Şeful Autorităţii pentru Restituirea Proprietăţilor câştigă 10.000 de lei pe lună.O sumă de două ori mai mare decât cea pe care o primeşte lunar preşedintele Traian Băsescu. Şi nu este un caz singular.

Lucian Păun, şeful de cabinet al preşedintelui Autorităţii pentru Restituirea Proprietăţilor câştigă 9.400 de lei pe lună. La această instituţie este detaşat iar salariul îl primeşte de la Ministerul Justiţiei.

La rândul ei, Dorina Danielescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, are un salariu aproape de recordul colegului. Adică peste şapte mii de lei salariu net.

Asta în timp ce unii angajaţi primesc doar 1.100 de lei lunar. Aşa cum este Ioana Lungu, un consilier din cadrul instituţiei.

Alături de câţiva colegi, a făcut un mic protest în instituţie, care s-a risipit rapid la vederea camerei de luat vederi.

Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că sunt nevoiţi să facă numeroase ore suplimentare. Asta pentru că sunt foarte puţini angajaţi. În replică, reprezentanţii instituţiei susţin că nu au primit aprobări pentru angajări sau majorări salariale.



×
Subiecte în articol: salarii mari ANRP
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close