Antena 3 CNN Actualitate Ce se coace în cadrul întâlnirilor secrete post-alegeri

Ce se coace în cadrul întâlnirilor secrete post-alegeri

Ce se coace în cadrul întâlnirilor secrete post-alegeri
08 Iun 2016   •   19:52

Astăzi chemarea la ordin a lui Gorghiu şi Blaga la Cotroceni a produs un iureş total, în condiţiile în care Klaus Iohannis a declarat încă de ieri că va analiza la rece rezultatul alegerilor locale de pe 5 iunie. Această informaţie a fost când confirmată, când infirmată.

Potrivit unor surse din interior, întâlnirea dintre liderii PNL şi preşedinte s-ar fi produs deja, însă Alina Gorghiu contrazice ferm informaţia.

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a spus că orice este posibil în ceea ce priveşte legătura dintre PNL şi preşedintele Iohannis. Iar Dragnea nu s-a oprit aici cu ironiile.

Indiferent dacă întâlnirea de taină dintre Klaus Iohannis şi conducerea PNL a avut loc sau nu, rămâne întrebarea în ce măsură preşedintele României are pârghii pentru a avea control politic asupra partidului condus de Gorghiu şi Blaga şi de a-i schimba pe cei doi copreşedinţi de la cârma partidului său de suflet.


Radu Tudor afirmă că astfel de chemări la raport au avut loc şi cât timp au fost preşedinţi Ion Iliescu sau Traian Băsescu.
''Ion Iliescu chema oamenii din PSD la ordine, înainte şi după alegeri şi-i smotocea bine. Venea şi el la sediul partidului, venea şi PSD-ul la palatul Cotroceni. Traian Băsescu, nu mai spun - la discuţiile cu PDL-ul chema şi Ambasada SUA'', a spus realizatorul Antena 3.

Codrin Ştefănescu a completat cele spuse de Radu Tudor, dar a venit şi cu declaraţie incredibilă.

''Când se întâlnea Băsescu cu PDL-ul nu exista un Nicuşor Dan care în timp ce se văd Gorghiu şi Blaga cu Iohannis la Cotroceni în secret el să le fure oamenii. Acum în PNL este nebunia asta: cum să ne transferăm la Nicuşor Dan'', susţine Codrin Ştefănescu.

Iată, pe larg, declaraţiile invitaţilor Danei Grecu în ediţia de miercuri a emisiunii ''La ordinea zilei''

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close