Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu clasa pregătitoare. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

Ce se întâmplă cu clasa pregătitoare. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

Ce se întâmplă cu clasa pregătitoare. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei
Sursa foto: magazinsalajean.ro
29 Sep 2015   •   15:34

Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani, potrivit TVR.

Nu în ultimul rând, la nivel internaţional, România a primit laude pentru aceste clase pregătitoare, a mai precizat ministrul Sorin Cîmpeanu.
Problema întoarcerii clasei pregătitoare la gradiniţă a apărut în vară în contextul dezbaterilor privind legea educaţiei.

Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpuf
Clasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpufClasa pregătitoare rămâne la şcoală. Precizarea a fost făcută de ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a prezentat şi argumentele pentru care aceste clase trebuie să funcţioneze în aceeaşi formă: s-au organizat cursuri de perfecţionare specifice clasei pregătitoare şi s-au făcut eforturi pentru infrastructură. În plus, reacţile părinţilor sunt pozitive după împotrivirile de acum trei ani. - See more at: http://stiri.tvr.ro/clasa-pregatitoare-ramane-la-scoala_65709.html#sthash.WsNX5mfM.dpuf

×
Subiecte în articol: clasa pregatitoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close