Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu profesorii care refuză să predea online. Premierul Orban a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu profesorii care refuză să predea online. Premierul Orban a făcut anunțul

Întrebat ce se va întâmpla cu profesorii care refuză să între online pentru a preda copiilor, premierul Ludovic Orban a declarat că, împotriva acestora, se vor lua măsurile legale.

Ce se întâmplă cu profesorii care refuză să predea online. Premierul Orban a făcut anunțul
Sursa foto: Partidul Naţional Liberal/Facebook
de Laura Dinu    |    21 Sep 2020   •   12:40

'Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații!

Dacă va fi necesar să facem modificări, vom face modificări (n.red. la Legea educației). Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale, unde apar astfel de cazuri vom lua măsurile legale, dar marea majoritatea a dascălilor se adaptează, evoluează și realizează misiunea pe care o au, aceea de a educa copiii.' a spus Ludovic Orban.

Când s-ar putea introduce noi restricții în România. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră

Premierul Ludovic Orban a declarat că, în ciuda faptului că în urmă cu o săptămână, numărul de infectări cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat în evoluția săptămânală, astfel încât, în acest moment, nu trebuie aplicate măsuri de restricție.

”Ele sunt stabilite în funcție de nivelul de răspândire. Și pe teatre, cinematografe, Horeca, inclusiv pentru școli, noi am stabilit care sunt criteriile pe baza cărora se pot lua diferitele decizii legate de aceste activități. 

Dar, pe analiza noastră, chiar dacă luni a fost un nivel mai ridicat de infectări, acesta nu a fost confirmat în evoluția săptămânală.

Pe săptămâna care a trecut, chiar dacă avem o ușoară creștere care să ne îngrijoreze, sigur, trebuie în continuare să fin vigilenți, să respectăm măsurile de protecție sanitară, astfel încât să evităm răspândirea virusului”, a declarat premierul Ludovic Orban

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close