Antena 3 Actualitate Ce se va întâmpla cu pistele pentru biciclişti din Bucureşti. Anunţul făcut de primarul Oprescu

Ce se va întâmpla cu pistele pentru biciclişti din Bucureşti. Anunţul făcut de primarul Oprescu

28 Mai 2013   •   16:13
Ce se va întâmpla cu pistele pentru biciclişti din Bucureşti. Anunţul făcut de primarul Oprescu
Sursa foto: Foto: Agerpres

Pistele pentru biciclişti din Bucureşti urmează să fie adaptate sau refăcute. Anunţul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la conferinţa "Cities of Tomorrow".

Edilul a vorbit despre cele mai importante proiecte din Capitală, precizând că, pe lângă proiectele de infrastructură rutieră, printre care podul de la Mihai Bravu, lucrările care vor începe la Pasajul Piaţa Sudului, cele la pasajul de la Casa Presei Libere şi la "autostrada urbană", municipalitatea va continua şi alte proiecte, inclusiv amenjarea de piste pentru biciclişti.

"Sigur, sunt şi pistele de biciclete care o perioadă au fost foarte bune, apoi am constatat că ne-am grăbit în anii 2006 - 2007, când aveam sarcini de la Uniunea Europeană - recomandări, nu sarcini - şi-am tras nişte piste de biciclete în Bucureşti cu copaci la mijloc", a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Primarul a precizat că a mers pentru consultanţă şi standarde la Conpenhaga. Oprescu a spus că acolo unde se vor putea "adapta", actualele piste vor fi adaptate, iar acolo unde nu se va putea face acest lucru, acestea vor fi refăcute. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close