Antena 3 CNN Actualitate Ce secrete ascunde războiul Cioloș - PNL

Ce secrete ascunde războiul Cioloș - PNL

Ce secrete ascunde războiul Cioloș - PNL
Sursa foto: foto: Agerpres
05 Noi 2018   •   21:04

PNL se regăsește în zona clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze, afirmă președintele fondator al Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, care spune că liberalii refuză să vină alături de formațiunea din care face parte într-un proiect de reformare profundă a societății românești cu accent pe bunăstare.

"Din păcate, o spun cu un mare regret, PNL se regăsește în această zonă a clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze și să vină alături de noi într-un proiect de reformare profundă a societății românești. Un proiect cu accent pe bunăstare. Ei așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul. Experiențele din 1996 cu CDR și din 2004 cu Alianța DA ne-au arătat că nu funcționează acest model", a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

Replica a venit din partea liderului PNL, Ludovic Orban care a spus că a fost mereu mirat de carierele politice ciudate, referindu-se la Dacian Cioloș, numit ministru al agriculturii de Călin Popescu Tăriceanu, nominalizat comisar european pentru agricultură de Traian Băsescu, iar pentru al doilea mandat, propus de Victor Ponta.

”Pe mine întotdeauna m-au mirat carierele ciudate. Urmăresc cu mare atenție diferite cariere care mi se par foarte ciudate. Și aici am să vă spun despre Cioloș că mi se pare extrem de ciudat faptul că a apărut din neant:a fost pus de Tăriceanu ministru al agriculturii – nici astăzi nu am înțeles de ce. După ce a picat guvernul PNL, Cioloș s-a dus consilier la Băsescu, care era principalul adversar al PNL, Băsescu propunându-l comisar european.

După ce și-a terminat mandatul de comisar european la alegerile europene din 2014, cine credeți că l-a propus pe același Cioloș comisar european pentru un nou mandat - prima opțiune? Președintele PSD de la acea vreme, Victor Ponta.”, a spus Ludovic Orban, într-o emisiune TV.

Continuarea, în materialul video prezentat, luni, la "Punctul de Întâlnire", de Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: radu tudor Punctul de întâlnire
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close