x close

Ce spun votanţii despre primarul acuzat că a făcut amor cu două minore: „Îi băiat bun, a făcut de toate, a dat la lume”

de S.T.    |    17 Ian 2020   •   22:49
Ce spun votanţii despre primarul acuzat că a făcut amor cu două minore: „Îi băiat bun, a făcut de toate, a dat la lume” Foto: Damian Butnariu/Facebook

Sătenii din comuna Mogoşeşti Siret consideră, în majoritate, că Damian Butnariu este un primar gospodar şi cred că acuzaţiile conform cărora acesta ar fi făcut sex cu două minore în sediul instituţiei sunt nefondate.

„Îi băiat bun. A făcut şcoli, grădiniţe, a făcut toate cele. A dat la lume. Nu am auzit nimic. Damian nu a făcut nimic, a fost cel mai bun băiat din Muncelul acesta (n.r. Muncel este un sat din comuna Mogoşeşti Siret). Din când a venit el, care a fost necăjiţi le-o tras lumină, o făcut toate celea. Cel mai bun băiat a fost Damian Butnaru”, a spus un sătean.

Un alt bărbat din comună spune că nu a auzit ca primarul să fi făcut trăsnăile pe care le-a auzit pe la televizor. „Are nevastă, are copii, are copii bine, eu îl ştiu de om bun”, spune săteanul, potrivit adevarul.ro.

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, va rămâne fără sprijinul politic al PNL, după ce s-a aflat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, contracost, în biroul său de la Primărie.

Citește și: Relații intime într-o primărie din județul Iași, cu două minore. Edilul a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copilă răpită de la şcoală

Citeşte mai multe despre:

Damian Butnariu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati