Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Dacian Cioloș despre remanierea Ralucăi Prună

Ce spune Dacian Cioloș despre remanierea Ralucăi Prună

Ce spune Dacian Cioloș despre remanierea Ralucăi Prună
06 Iul 2016   •   21:12

Premierul Dacian Cioloş a precizat miercuri că nu şi-a pus niciodată problema remanierii ministrului Justiţiei, Raluca Prună, afirmând că o susţine pentru că "îşi face bine treaba". 

"Doamna Raluca Prună... nu mi-am pus niciodată problema unei remanieri. Eu consider că dânsa îşi asumă cu curaj responsabilitatea pe care o are în calitate de ministru al Justiţiei. Este o poziţie complicată, mai ales la noi în România, unde avem atâtea păreri legate despre modul în care Justiţia trebuie sau nu să îşi facă treaba. Dânsa are acolo nişte responsabilităţi să asigure respectarea legii, să asigure existenţa unei legislaţii bune şi consistente. Din punctul meu de vedere, dânsa îşi face foarte bine treaba şi o susţin", a declarat Cioloş la TVR. 

Prim-ministrul a adăugat că nu a negociat schimbările celor patru miniştri operate marţi şi că i-a anunţat pe liderii celor două mari partide de intenţia sa cu puţin timp înainte de a face anunţul. 

Premierul Dacian Cioloş i-a schimbat din funcţie pe ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, şi pe ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu. 

Ei vor fi înlocuiţi cu Marius Dumitru - Educaţie, Sorin Buşe - Transporturi, Maria Ligor - Departamentul pentru relaţiile cu românii de pretutindeni. La Ministerul Comunicaţiilor va fi numit interimar şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Raluca Prună remaniere
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close