Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie

Ce spune Liviu Dragnea despre vaccinarea obligatorie
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
27 Apr 2017   •   16:53

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că are foarte mari rezerve în ce priveşte vaccinarea obligatorie a copiilor. 

"Eu am foarte mari rezerve pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă susţine măsura vaccinării obligatorii a copiilor. 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că legea vaccinării va aduce "stabilitate şi predictibilitate" în acest domeniu, în care, de cele mai multe ori, în ultimii ani s-a acţionat "pompieristic". 

"Există în dezbatere publică, în acest moment, un proiect legislativ (...) Am cerut (...) din partea tuturor instituţiilor şi nu numai să vină cu amendamente, astfel încât (...) să putem să creăm acel cadru absolut necesar pentru ţara noastră şi care să ofere (...) stabilitate pe acest domeniu şi predictibilitate (...) De cele mai multe ori s-a acţionat, în ultimii ani, (...) pompieristic. De fiecare dată apărea (...) câte un foc, într-o parte, se mergea, se stingea acel incendiu, apărea în altă parte. Nu e modul de lucru normal", a declarat Grindeanu la evenimentul "Săptămâna Europeană a Imunizării - Vaccinarea: o problemă de sănătate publică. Copii, dincolo de cifre", de la Palatul Parlamentului. 

Totodată, Grindeanu a afirmat că este "inadmisibil" ca în România să existe an de an crize multiple din cauza lipsei repetate a vaccinurilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea vaccinare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close