Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Udrea despre implicarea lui Dorin Cocoş în dosarul medicilor

Ce spune Udrea despre implicarea lui Dorin Cocoş în dosarul medicilor

Ce spune Udrea despre implicarea lui Dorin Cocoş în dosarul medicilor
10 Iun 2016   •   00:01

Elena Udrea a vorbit, joi seară, despre implicarea fostului său soţ, Dorin Cocoş, în dosarul lui Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Clinic de Urgență "Bagdasar Arseni". Acesta din urmă a fost reținut, joi, de procurorii DNA în dosarul în care au fost efectuate percheziții la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupție în legătură cu achiziții publice.

"Este o anchetă în desfăşurare. Nu am nicio aplecare pe subiectul acesta. Îmi este complet străin. Dacă există această situaţie, să se ancheteze. Când există o suspiciune, e bine să fie anchetată. Problema este că unele suspiciuni pot fi anchetate, alte suspiciuni, când vorbim de implicarea oamenilor din servicii (serviciile secrete - n.r.) sau din alte instituţii, nu sunt anchetate niciodată de nimeni. Ce ni se pare că nu este legat, evident că trebuie să fie cercetat", a declarat Elena Udrea într-o emisiune TV.

Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', a fost reţinut joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care au fost efectuate percheziţii la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupţie în legătură cu achiziţii publice, potrivit Agerpres.

Bogdan Păltineanu a fost adus joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii fac percheziții la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupție în legătură cu achiziții publice.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Dorin Cocos
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close